torsdag den 28. marts 2013

Gammelt venskab


Ih, altså! Jeg er helt "høj" efter at have haft besøg af en veninde, jeg ikke har set i 13 år, og som jeg i den mellemliggende periode kun har haft sporadisk kontakt med. Vi har aldrig været uvenner, og det er uvist, hvorfor vi ikke har haft mere kontakt i alle de år, men nu har vi i hvert fald fundet hinanden igen. Fantastisk!
   Veninden er i mellemtiden blevet gift og har fået to børn, og her hos os skal vores søn være storebror om fem måneder, så vi havde rigtig mange ting at fortælle hinanden, og nu har vi aftalt, at der i hvert fald ikke skal gå 13 år, før vi ses igen!
   For mange år siden spillede vi kammermusik sammen, men i dag nøjedes vi med at snakke og hygge os over en frokost. Det var så hyggeligt i dag - også for vores to drenge, og vi glæder os allerede, til vi skal ses igen. Der er så meget, vi skal have indhentet, og hvor er det dog fantastisk dejligt, at man kan "genoptage" et gammelt venskab og så bare snakke sammen som om, man sidst havde set hinanden dagen før.

2 kommentarer:

  1. Ej, hvor er det et dejligt indlæg :) Det er bare skønt, når sådan noget sker, og det kan da få alle til at smile. Tillykke med det nye "gamle" venskab :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak. :-) Jeg kan ikke længere finde din blog. Er du stoppet med at skrive?

      Slet