lørdag den 28. december 2013

Se, hvad jeg vandt!


Se, hvad jeg har vundet i en give away hos Christine, som står bag både bloggen, FrkTURKIS og webshoppen, Turkis Shop: De fineste ørestikker og hårelastikker med stofknapper, som Christine har lavet af det gule Libertystof, Kayako! Det er første gang, jeg har vundet i en give away, og det var en dejlig overraskelse, da jeg fandt ud af det. Bloggen, FrkTURKIS, har jeg fulgt i lang tid, og den er selvfølgelig nævnt på her på bloggen i højre side under "Spændende blogs".  
   Jeg kan kun opfordre jer, læsere, til også at kigge lidt på FrkTURKIS, hvis I ikke allerede har været der. Christine deler nemlig gavmildt ud af gode idéer og skriver inspirerende om sine kreative projekter. 
   I øvrigt kan jeg anbefale af og til at kigge på internetversionen af de forskellige blogs, man læser, for så kan man netop se den enkelte bloggers egen liste over spændende blogs (hvis altså bloggeren har valgt at have denne funktion med på sin side). Det kunne jo være, at man opdagede en interessant blog, man ikke havde set før.
   Spændende blogs eller ej. Nu vil jeg se at få sovet, inden datteren skal ammes igen. Sov godt, og god weekend til alle!

2 kommentarer:

  1. Sikke en fin giveaway du har vundet :)
    Godt nytår - håber dig og din familie kommer godt ind i det nye år :o)
    Kh Sabrina

    SvarSlet