lørdag den 4. juli 2015

Vi har malet på sten i dag

Malede sten til tørre på terrassen.
Datteren på knap 22 måneder har her til aften cirka fem gange puttet tre malede sten i en "seng" (læs: en stol, vi har lavet om til en "stenseng") inde i stuen. Hun har sagt godnat til bl.a. "Mariehøne", "Ugle" og "Bi" (de tre midterste sten på billedet), og jeg tror faktisk også, at hver sten har fået både godnatkys og -kram(!). Jeg er bare glad for, at stenene skal sove inde i stuen, så vi andre ikke behøver, at have malede sten i sengen ...
   Det var et rigtig sjovt projekt at male sten sammen i dag. Vi blev slet ikke færdige, men det gør ikke noget, for vi har ferie, og så er det skønt at have god tid. Vi nåede dog at få malet det meste af en mariehøne og en ugle, og så nåede vi også at få malet striberne på en bi. Hertil kommer en blå mariehøne og en blå bil, som endnu mangler alle detaljerne, men den første maling skal jo lige tørre først, hvilket giver os god tid til at få vendt nogle idéer, så vi senere kan hjælpe hinanden med at få malet stenene lige præcis sådan, som vi kunne tænke os. Sønnen på fireethalvt år har fx planer om at male nogle blå biler og en blå mariehøne, og nu går overvejelserne bl.a. på, om hjulene skal males på "bil-stenene", eller om vi skal tilføje fire små sten/stykker træ som hjul.
   Det har været varmt i dag, men vi har faktisk kunnet sidde i skygge udenfor, imens vi malede på sten, så det var rigtig skønt. Vi har brugt nogle feriedage på familiebesøg, vi har været i Odense Zoo (hvortil vi har årskort), og så har vi ellers haft nogle dejlige, rolige dage herhjemme. I næste uge er vi i København en enkelt dag, og ellers har vi endnu ikke de store planer (udover at vi selvfølgelig skal male lidt mere på sten), og det er skønt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar