tirsdag den 14. januar 2014

Bukser med giraffer på lommerne

Ih, altså! Jeg bliver så inspireret, når jeg læser, hvad andre bloggere skriver om alle deres kreative sysler. Så får jeg selv lyst til at gå igang med at sy, strikke, hækle, bage, kokkerere, improvisere, eksperimentere osv. osv. Der er ikke tid til det hele, men man kan heldigvis godt nyde at blive inspireret alligevel.
   Det er lang tid siden, jeg har haft mulighed for at beskæftige mig med syning, så da jeg i dag fik chancen, greb jeg den, og syede et par bukser til sønnen. Stoffet havde jeg klippet ud for længe, længe siden, så det var bare at gå igang (inden han vokser så meget, at han ikke længere kan passe dem!). 
   Bukserne er syet i lilla fleece med gul rib, og jeg har brugt min sidste rest af girafstoffet til lommerne. (Jeg beklager, at billedkvaliteten ikke er i orden, for jeg burde jo have taget billedet i dagslys, men det nåede jeg ikke.)
Bukser i str. 104.
Faktisk minder bukserne en del om et par bukser, jeg tidligere har syet til sønnen, men det gør ikke noget. Han har nemlig gået meget i det første par, og han blev glad, da han så, at jeg var igang med endnu et par bukser med giraflommer. Hvor var det dog skønt at få gang i symaskinen igen!

9 kommentarer:

 1. Svar
  1. Og ikke nok med, at girafferne er søde; de holder også godt i vask. :-)

   Slet
 2. Så hyggelig at du la igjen en liten kommentar hos meg :)
  Tøffe bukser. Jeg liker godt at du har så fine farger sammen - gult og lilla er flott!

  SvarSlet
 3. Hvor er de fine! Det må være skønt at dit barn ligefrem glæder sig over at du syr. Ihh, jeg glæder mig helt til at Kj bliver stor nok til at kunne ønske sig kjole og div fra mors syværelse ;-)
  -nej, der er ikke altid tid til at det man bliver inspireret til. Dejligt at du nyder inspirationen alligevel. Det gør jeg også. Jeg elsker også at se alle mulige ideer rundt omkring. De fleste af dem jeg falder for, får jeg faktisk også realiseret! På et tidspunkt, haha. Nogle gange kan der godt gå år, men det gør ikke noget :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Gode idéer kan heldigvis stadig være gode, selvom de er flere år gamle, når de skal realiseres. :-)

   Slet
 4. Hvor er de fine, super fin detalje med giraf stoffet :-)
  Kh Sabrina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Sønnen har lige meddelt, at han også ønsker sig et par røde bukser med gule giraflommer på. Giraflommer kan man åbenbart ikke få for mange af. ;-)

   Slet