lørdag den 13. august 2016

Joggingtøj til Barbiedukken

Det sker ofte om aftenen, når resten af husstanden ligger og sover, at jeg eksperimenterer med stof og/eller garn, men i dag kunne jeg ikke vente til sengetid, så i eftermiddag skulle jeg liiige prøve at sy en prøve på en joggingdragt til datterens Barbiedukke, da jeg blev grebet på fersk gerning. 
   Det skulle jo egentlig have været en hemmelighed, da jeg har planer om, at datteren skal have noget dukke- og Barbietøj til sin fødselsdag i næste måned, men dagens eksperiment bliver ikke gemt til fødselsdagen, selvom det var vellykket.
   "Hej mor! Har du lige syet noget nattøj til min Barbiedukke?", sagde datteren glad, da hun pludselig stod ved siden af symaskinen, og da jeg hverken ville komme med en søforklaring eller lade som ingenting, måtte hun derfor få Barbietøjet med det samme. Hun blev så glad, og jeg fik gjort nogle iagttagelser vedr. størrelse og stofkvalitet, der kan bruges, når jeg skal sy det næste sæt joggingtøj til Barbiedukken. Vel at mærke på et tidspunkt, hvor datteren sover ...
   Barbietøjet er syet af små tilsyneladende ubrugelige stykker stof fra restebunken; nemlig grå isoli, lilla rib og et stykke lækker jersey med Anna og Elsa fra Frost på.

3 kommentarer:

 1. Sikke da en fantastisk måde at få brugt selv helt mikroskopiske stofrester på! Lidt synd at overraskelsen 'gik i vasken', men det vigtigste og mest rørerende er da glæden fra din datter - hvor er det dejligt at høre :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Ja, hun blev glad for tøjet. Det føles rigtig godt at bruge de små rester til Barbietøj, og så kan man ikke engang se, at det er et resteprojekt.

   Slet
  2. Win-win med andre ord ;-)

   Slet