mandag den 2. januar 2017

Insektnet af brudetyl til dukkevognen

Selvom det er vinter udenfor, kan man godt have brug for et insektnet til sin dukkevogn. Datteren mente i hvert fald, at hun manglede et til dukkevognen, når Bamse skulle sove, og heldigvis nævnte hun det for mig en tidlig søndag morgen, hvor vi ikke skulle andet end bare at lave, hvad vi havde lyst til. Jeg havde noget brudetyl liggende, som jeg købte på udsalg i sommers mhp. at bruge det til udklædnings- og dukketøj, men et insektnet til dukkevognen er da mindst lige så godt et formål, så sådan blev det.    
   Jeg målte med brudetyllet, at det kunne nå rundt om dukkevognen, og så syede jeg en løbegang hele vejen rundt, tilføjede en elastik, og vupti! Datteren har nu et insektnet til sin dukkevogn, og hun siger, at Bamse nu allerede sover meget bedre end før, så vi undrer os begge over, at vi ikke tidligere var kommet i tanker om at sy sådan et. 
   Egentlig havde jeg tænkt mig at bruge noget almindeligt tyl, som jo både er kraftigere og billigere end brudetyl, men jeg havde ikke et stort nok stykke på lager, og så blev det altså et stykke brudetyl, der blev brugt til insektnettet. Datteren har nu haft det i to uger, og selvom hun har leget med det næsten hver dag, er der ikke gået hul i det endnu, så jeg er vældig godt tilfreds. Og det er datteren og Bamse også.

2 kommentarer:

  1. Så masse fine ting du har sydd i det siste. Barbie-settet var riktig søtt. Hyggelig å se at noen fremdeles blogger litt :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak. Det er så hyggeligt at følge lidt med hos hinanden, så jeg vil gøre mig umage for, at bloggen ikke skal sygne hen igen. :)

      Slet