mandag den 12. november 2018

Hårelastikker

For et par dage siden ringede min nabo på døren og spurgte, om jeg ikke havde lyst til at overtage en kasse med legetøj, som hendes børn ikke skulle bruge mere. Det takkede jeg ja til, hvorefter jeg gik  med over til hendes hus for at hente kassen. Imidlertid var hun i gang med den helt store oprydning, så hun spurgte, om jeg ikke også var interesseret i at overtage noget stof, som efterhånden havde ligget urørt i flere år, men som hun ikke kunne nænne at smide ud. Det takkede jeg også ja til, selvom jeg selv lige har foræret en stor pose stofrester til sønnens skole, fordi jeg tænkte, at skoleeleverne måske kunne få mere glæde af stoffet, end jeg selv kunne. Men altså ...! Naboen blev glad for at komme af med stoffet, og jeg var den glade modtager og tænkte, at hvis jeg kom til at overtage noget stof, jeg alligevel ikke kunne bruge, så kunne jeg jo bare selv give det videre til andre, der kunne have mere glæde af det. 
Lige nu ser det dog ud til, at der i hvert fald er noget af stoffet, jeg godt kan bruge. Både datteren og jeg har nemlig langt hår, så af nogle små stykker bomuld og babyfløjl, syede jeg et nyt lager af hårelastikker i forskellige størrelser, så vi begge kan have glæde af dem. Sådan en hårelastik af stof er lige mig. Det er en nem løsning, når man skal samle håret i en knold, og med et tilpas udvalg i farver og størrelser er det også muligt at finde en elastik, der matcher det tøj, man har på. Det var sødt af min nabo at tænke på os, for børnene blev rigtig glade for legetøjet, og jeg hygger mig med at gå på opdagelse i kassen med det nye, gamle stof. 

2 kommentarer:

  1. Rigtig søde hårelastikker og en sød nabo du har.Jeg synes altid man kan bruge stofrester og Ja, ellers give det videre,som du selv er inde på."Nyt"stof kan også give nye ideer og dem kan man jo aldrig få for mange af😉

    SvarSlet
  2. Tak. Nemlig! Jeg kan også altid bruge stofrester - i hvert fald på idéstadiet.😉 Og så er det sjovt at overtage andres stofrester, fordi man så kan blive præsenteret for noget stof, som man måske ellers ikke ville have købt eller fået øje på.

    SvarSlet