tirsdag den 8. januar 2019

Fra gamle håndklæder til "nye" klude

Det er svært at tage billeder af farven gul om aftenen ...
Stort set alle vores håndklæder er fra det forrige årtusinde, og det kan efterhånden ses ganske tydeligt. Farverne er ikke længere så pæne, og kanterne er heller ikke, hvad de har været. Derfor har vi tænkt os, at vi vil anskaffe os nogle nye, men de gamle håndklæder skal jo ikke bare smides ud, så jeg er gået i gang med saks, nål og tråd. F.eks. har jeg lige klippet et slidt håndklæde ud i mindre stykker, som jeg har kantet med overlockeren, og vupti! -Så har vi nu nogle "nye" vaskeklude, som vi kan bruge på puslepladsen eller have med i pusletasken, når den tid kommer (der er nu mindre end en måned til termin). De "nye" klude er ikke specielt pæne, men stoffet er blødt, og kludene er lige, som de skal være til formålet. 
Imidlertid er der også nogle rester tilbage af håndklæderne, der ikke passer helt i størrelsen til vaskeklude, men de kan stadig bruges til et nyt formål. Nogle af dem kan måske bruges som "indmad" i bleer eller bind, og de helt "umulige" stykker kommer i kludeposen, så de måske lige kan bruges til at vaske cykel i, inden de går helt til. 
   Vi gør vores bedste for at bruge vores håndklæder, til de er helt slidt op, men det bliver nu også rart, når vi får anskaffet os nogle nye.

3 kommentarer:

 1. Dejligt med genbrug, vi forsøger også at være opmærksom på det, men kan da sagsten blive bedre til at genbruge.
  - også dejligt at du snart har termin, den sidste tid kan godt være lidt "tung", synes jeg at kunne huske😊

  God dag😊

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak.😊 Og sikke et fint indlæg om "Lykken er ...", du lige har skrevet på din blog. God aften til dig. 😊

   Slet
  2. Mange tak skal du have 😊

   Slet