lørdag den 5. januar 2019

Gule klude

Jeg er (som altid) i gang med at lave små projekter, hvor jeg får brugt af mine stof- og garnrester, og det er der denne gang kommet nogle nye vaskeklude ud af. Egentlig syntes jeg, det var lidt synd at bruge det gule togstof til vaskeklude, fordi det er så fint, men det ville være endnu mere synd ikke at gøre det, for stoffet var ikke stort nok til at kunne bruges til ret meget andet end dukke- og bamsetøj, og datteren har allerede fået lidt dukketøj i rester af det stof, så hvis jeg ikke brugte det til klude, ville det nok bare ligge urørt i en kasse i lang tid endnu.
   Og strikkede vaske- og karklude kan også altid bruges. Derfor vælger jeg også ofte at slå masker op til lige netop klude, hvis jeg er på farten og har lyst til at have et strikketøj med. Så behøver jeg ikke at medbringe en opskrift, og jeg skal heller ikke tænke så meget over, hvad jeg skal hvornår, fordi jeg jo bare strikker en firkant i det mønster, jeg nu engang har valgt. Derudover fylder sådan et strikketøj heller ikke så meget, hvilket kan være vældig praktisk, når man helst ikke vil have for meget bagage med. 
    Hjemme hos os er gul en gennemgående farve på badeværelset, og indimellem overvejer vi, om vi skal vælge en ny gennemgående farve, men det bliver altid kun ved snakken, for i bund og grund kan vi godt li', at vores badeværelse er gult. Det er ikke spor moderne, og måske er det heller ikke altid særlig praktisk, men det er nu engang sådan, vi godt kan li' det. 

2 kommentarer:

  1. Godt Nytår til dig😊
    Jeg er helt enig, klude kan man aldrig få for mange af.Et let og overskueligt projekt at have med på tur samt altid godt, når der skal afprøves nye mønstre.

    SvarSlet
  2. Tak, og i lige måde.😊
    Nemlig! Klude er supergode som strikkeprøver, når man skal lære et nyt mønster at kende.

    SvarSlet