onsdag den 22. maj 2013

Skruelåg kan faktisk genanvendes


For nogle måneder siden begyndte jeg at gemme alle skruelågene fra mælkekartoner og andre kartoner, fordi jeg tænkte, at de da måtte kunne bruges til noget. Jeg fik dog ikke nogen idé til noget kreativt, de kunne bruges til, men en dag fandt jeg ud af, at Arla har et samarbejde igang med TerraCycle om lige netop genanvendelse af skruelåg.
   Efter at have læst på TerraCycles hjemmeside har jeg nu tilmeldt mig som indsamler af skruelåg mhp. at få dem genanvendt. (Det er ikke mig, der skal få idéer til genanvendelse; jeg skal bare sende de indsamlede skruelåg til TerraCycle, som har styr på, hvad der videre skal ske med skruelågene).
   Jeg synes, det er så godt, at flere og flere mennesker begynder at tænke over, at "brug og smid væk-kulturen" ikke er hensigtsmæssig, og at vi faktisk alle kan gøre en forskel for at passe på den verden, vi lever i, hvis bare vi vil det.
   Du kan læse mere om projektet med at indsamle skruelåg mhp. genanvendelse på dette link: Brug Låget!

2 kommentarer:

  1. Jeg samler også på skruelågene, jeg giver dem dog videre til SFO så børnene har noget at lime med :)

    SvarSlet
    Svar
    1. God idé! Der er sikkert mange små ting, som vi sagtens kunne genanvende, hvis vi bare fik idéen. :-)

      Slet

Vi nyder at have sommerferie

Det blæser, det er gråvejr, og vi har allerede spist nybagte boller og drukket varm kakao i dag. Man skulle tro, der var tale om...