I dag vågnede husets yngste ganske tidligt og var fuld af energi, og så tænkte jeg, at jeg da lige så godt kunne prøve at få lavet en opskrift på muffins, der indeholder squash. Det er muligt, at jeg over tid ændrer i opskriften, men lige nu ser opskriften sådan ud:
Squash- og gulerodsmuffins (ca. 16 stk.)
250 g squash (jeg brugte gule squash)
250 g gulerødder
250 g dadler uden sten
100 g fuldkornsrismel
1 tsk vanillepulver
1 tsk stødt kanel
1 tsk kardemomme
3 æg
Gulerødderne skrælles, og gulerødder og squash kommes i en foodprocessor sammen med dadlerne. De øvrige ingredienser tilsættes, og foodprocessoren kører, til der opnås en jævn masse.
Dejen fordeles i muffinforme.
Bages ved 180° C i ca. 30-40 minutter.
Den bedste smagsoplevelse fås, hvis man lader de nybagte muffins afkøle på en rist inden servering.
Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar