søndag den 15. juni 2014

Bukser og shorts

Bukser og shorts, str. 74-80.
Så fik jeg syet både et par bukser og årets første par shorts til datteren. Det er Minikreas mønster til posebukser, jeg har brugt, og stoffet var nogle arvede rester, som lige tilfældigvis passede til formålet. (Tusind tak til den glade giver; det er skønt med lidt nyt stof).
   Datteren har allerede haft bukserne på flere gange, men hun har ikke haft de nye shorts på endnu, da jeg først lige har syet dem færdige. Jeg er spændt på, om benene (altså på shortsene) er lange nok, men hvis de er for korte, må jeg bare sy hende nogle nye.
   Jeg vil nemlig helst have, at shortsene når ned under knæene, når hun kravler, men det må jo komme an på en prøve. Lige nu sover hun, så hun kan først prøve dem i morgen.
   I øvrigt har jeg lige købt Burdas mønster på herreshorts, for en skønne dag vil jeg også prøve at sy shorts til min kæreste. (Han har selv efterspurgt det, og jeg har besluttet, at det er en udfordring, jeg gerne vil tage op.) Dog går der lige lidt tid, inden jeg kaster mig udi at sy herreshorts, for jeg har allerede klippet stof ud til flere bukser til børnene, og da jeg jo også har planer om at sy noget tøj til mig selv, har jeg allerede rigeligt at se til, men det er kun dejligt. Blandt meget andet skal jeg snart have syet nogle "kladdebukser" til mig selv, så jeg kan få rettet et mønster til og dermed få syet nogle bukser, der bare sidder, som de skal. Lige nu er det dog for varmt til, at jeg vil prøve lange bukser, så jeg vil se at få nogle andre projekter fra hånden først.

2 kommentarer:

 1. sikke nogle søde shorts. :o) og jeg er da meget spændt på at se det du skal sy til dig selv.

  Det er desværre ikke altid at jeg får set dine indlæg da jeg oftest læser med over bloglovin.

  Har du overvejet at give mulighed for at følge med den vej? :o)

  ellers må jeg prøve at oppe mig til at se oftere via blogger/Google friends connect.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for kommentaren! Jeg læser også af til andre blogs via bloglovin, og jeg havde faktisk ikke tænkt over, at "Gem et lille smil" ikke var tilføjet bloglovin. Det er den nu. Tak for tippet! :-)

   Slet