tirsdag den 3. juni 2014

Ærteposer

Midt i maj, da syrenerne blomstrede.
De sidste par uger har været hektiske med (for) meget at se til, men nu er der endelig lidt ro på igen. Dejligt! Syrenerne blomstrer ikke længere, men til gengæld er det nu blevet rigtig sommer. Det betyder mere udetid, men ih, hvor vi dog nyder de lange, lyse dage, selvom de sidste døgn alligevel har været en tand for varme. Det er svært at falde i søvn, når det er så varmt, men man sover dejligt, når man har været meget ude i den friske luft i løbet af dagen.
Ærteposer af restestof.
Inden det for alvor blev sommer nåede det gode vejr dog lige at blive afløst af nogle dage med regn og blæst, så vi blev inden døre og legede med ærteposer. Ja, sønnen var i "kaste-humør", så jeg syede nogle ærteposer til ham, og de viste sig at være vældig gode til formålet ...
   Jeg havde nemlig nogle firkanter af velour og jersey liggende i størrelsen 15x15 cm, så det tog ikke lang tid at få syet nogle ærteposer. Firkanterne var egentlig tiltænkt babytæpper til barselsgaver, men de gjorde altså mindst lige så stor nytte som ærteposestof. Jeg har derfor lovet sønnen, at jeg snart syr ham nogle flere ærteposer, for dem kan man vist ikke få for mange af.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar