lørdag den 9. august 2014

Fra strikket bluse til nederdel

Før: strikket herrebluse med raglanærmer.
Efter: dejlig varm nederdel.
Jeg har i flere år haft en strikket herrebluse liggende, fordi ham, den var strikket til, ikke kunne passe den. Så måtte jeg nemlig overtage den, og det ville jeg selvfølgelig gerne, men den var faktisk også lige stram nok til mig ... Den var jo helt nystrikket, da jeg fik den, og den var så flot, så jeg blev ved med at gemme den, fordi jeg tænkte, at jeg jo nok kunne bruge den på et tidspunkt.
   I dag tog jeg så mod til mig og klippede ærmerne og det øverste af for- og bagstykket af. Så rettede jeg siderne til, så de passede rundt om mine hofter og lår, og tilsidst syede jeg en bred elastik i taljen, og vupti! Nu har jeg en ny og dejlig varm nederdel, jeg kan bruge i vinterhalvåret, når det er koldt. Herligt!
   Ærmerne havde jeg tænkt mig at bruge som benvarmere, men det viste sig ikke at være nogen god idé. Jeg kan nemlig ikke få mine fødder igennem de smalle ærmer ved håndleddene (og jeg vil ikke klippe noget af), så lige nu har jeg gemt de afklippede ærmer, og så må jeg se, om jeg senere kan bruge dem til noget andet. Fx håndledsvarmere, en hue, lommer eller ...?
   Indrømmet; kvaliteten af billederne er ikke særlig god, for indendørs aftenbelysning er svær at samarbejde med, når der skal tages billeder. Jeg satser derfor på snart at få taget et billede med nederdelen på i dagslys.
Nederdelen på.
 
Tilføjelse dagen efter:

Så fik min private husfotograf lige taget et billede af mig med nederdelen på. Den er behagelig at have på, og det er nok ikke sidste gang, at jeg klipper ærmerne af en bluse for at sy den om til en nederdel.

Hav en skøn dag!

7 kommentarer:

 1. ej hvor lækker og fin en nederdel :)
  Redesign er skønt :)
  KH Micha

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Jeg troede, at jeg først skulle bruge nederdelen om nogle måneder, men jeg har faktisk haft den på hele dagen i dag.

   Slet
 2. Den er da bare blevet rigtig lækker! Må jeg stjæle nogle billeder fra din blog - jeg kunne godt tænke mig at vise nogle af de fine ting du laver på min blog - jeg linker selvfølgelig til dig.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 3. Kunne de ærmer ikke blive til et par skønne lune baby-bukser ? Det ville jeg afprøve hvis jeg var dig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. God idé! Det skal da prøves. Tak for idéen! :-)

   Slet
  2. Babybukserne blev for små til min datter, så de er allerede sendt videre til en venindes baby. :-)

   Slet