lørdag den 7. juli 2018

Nedtælling til ferie

Om to dage har vi ferie. Alle fire. Og ih, hvor er det tiltrængt!
Huset er ét stort rod, alting er beskidt, og det trænger gevaldigt til at blive gjort rent og ryddet op. Det er i dén grad ganske tydeligt, at vi har haft meget at se til i det sidste stykke tid, eller ... i hvert fald er det ganske tydeligt at se, at vi ikke har prioriteret oprydning, rengøring osv. i lang tid. Men det får vi styr på inden så længe, og derefter er vi klar til at tage på små ture ud af huset for at opleve sommeren rundt omkring. En af ugerne skal vi i sommerhus et sted i Tyskland, men ellers har vi kun ganske få aftaler i kalenderen. Faktisk vil vi gerne undgå at have for mange aftaler, for vi vil jo netop gerne være mest muligt uafhængige af kalender og ur i vores ferie.
   Lige nu skinner solen, men det er koldt og blæsende, så det er vist mest en indedag i dag. En dag, hvor der ikke skal ske ret meget. Jeg har dog lovet sønnen, at vi skal bage en kage i eftermiddag, så det skal vi selvfølgelig gøre, men ellers skal vi bare slappe af og lande oven på en uge (læs: mange uger) med mange aktiviteter. Hav en skøn dag - med eller uden blæsevejr!

2 kommentarer:

  1. Kender godt det der med at prioritere alt muligt andet end rengøring...😉
    Håber I får en dejlig ferie💥

    SvarSlet

Vi nyder at have sommerferie

Det blæser, det er gråvejr, og vi har allerede spist nybagte boller og drukket varm kakao i dag. Man skulle tro, der var tale om...