søndag den 1. juli 2018

Ærteposer af restestof

Ih, hvor var det skønt at spise en is ude i haven sammen med børnene i formiddags, mens solen skinnede, og sommerfuglene fløj så tæt forbi os, at vi kunne se de fine mønstre på deres vinger! Vi sad på tæppet og fortalte hinanden historier og blev tanket op af god energi. 
   Nu leger børnene selv, mens jeg er ved at forberede nogle ting til den kommende uge, hvor jeg skal undervise på en musiksommercamp. Jeg har lavet nogle nye rytmekort, som skal bruges, når børnene skal lære en ny sang, og så har jeg syet nogle ekstra ærteposer, så jeg er sikker på at have nok. Vi skal nemlig lege nogle lege, hvor vi bruger ærteposerne, så her var lige en god lejlighed til at få brugt nogle flere stofrester. Nogle af ærteposerne er i øvrigt linseposer, for bagerst i skabet fandt jeg en (glemt) halv pose grønne linser, som havde mindste holdbarhedsdato for to år siden, og selvom linserne sikkert sagtens kunne bruges nu, ville jeg hellere bruge dem til "linseposer", så vi i stedet for kan spise de kikærter vi har af noget nyere dato.  
   Vejret er skønt, så nu vil jeg sætte mig ud i haven og drikke en kop te og mærke sommeren, inden jeg skal forberede det sidste til i morgen. 

4 kommentarer:

 1. Altid dejligt med hyggestunder:0)
  Det lyder spændende med musiksommercamp. -Kan huske da mine børn var yngre, der gik vi til rytmik/musik (hvor vi indimellem havde rytmekort:0)
  God dag:0)

  SvarSlet
 2. Hej. Mange tak for din kommentar hos mig. Det luner med besøg fra andre bloggere.
  Ihhh, sikke en skøn beskrivelse af din/jeres dag. Det er som at være der selv. Er du forfatter?
  At hygge med børn, børnebørn i det fri. er bare sådan en skøn oplevelse og man fyldes med god energi.
  Godmorgen til dig

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih, tak for de søde ord! Jeg er ikke forfatter, men jeg elsker at skrive, så jeg bruger lidt bloggen som et frirum til at lege med ord.
   Det er hyggeligt at følge med hos andre bloggere, og jeg tror, vi alle sammen sætter pris på kommentarer fra dem, der læser med. Det gør også, at man kan være så heldig at få øje på en blog, som man måske ikke selv ellers var stødt på.
   Hav en dejlig aften!

   Slet