fredag den 13. juli 2018

Så fik vi besøgt elefanterne i Givskud Zoo

Så er ferien begyndt, og vi nyder at have god tid. Vi indledte ferien med at få styr på nogle praktiske ting. Bl.a. har vi hentet nye garderobeskabe til børnene i Ilva, og vi har derfor også brugt en masse tid på at få skabene samlet, men ih, hvor er det altså skønt, at børnene nu har god opbevaringsplads til deres tøj! 
   Derudover har vi været til fødselsdag og på familiebesøg, og så har vi endelig langt om længe gjort brug af en af de fordele, der er ved at have ZOOven-årskort til Odense Zoo: Vi har været i Givskud Zoo, som vi pga. årskortet gratis kan besøge én gang på et år, og det var en rigtig god oplevelse, hvor vi bl.a. fik set løver, zebraer og elefanter. I Odense Zoo er der ikke elefanter, så vi syntes, det var spændende at kunne se dem i Givskud, men selv hvis man ikke kommer for at se elefanter, er Givskud Zoo, der vist hed Løveparken, da jeg var barn, et besøg værd. I Givskud Zoo kan man køre på safaritur - bl.a. i det område, hvor løverne er - i sin egen bil, men dog under kyndig vejledning af Sebastian Klein, der på cd optræder som guide for turen. Der er også områder, hvor man kan gå rundt og se nogle af de andre dyr, ligesom der er store legeområder med legepladser, hoppepuder og trampoliner.
   Odense Zoo derimod er indrettet sådan, at man kun går rundt i haven, uanset hvilke dyr man skal se, og når man kan gå rundt til det hele, er man fri på en anden måde, end når man i nogle tilfælde er nødt til at køre rundt. Vi er rigtig glade for at komme i Odense Zoo (jf. vores Zooven-årskort), men vi havde altså også en skøn dag i Givskud Zoo. Og selvom vi var trætte og mættet af indtryk efter at have været på stedet i mange timer, havde børnene alligevel overskud til at hoppe løs på trampolinerne i en lille times tid, inden vi kørte derfra (hvis vi ikke havde insisteret på, at vi skulle hjem på det tidspunkt, havde de sikkert hoppet rundt endnu ...!).

Tilføjelse: I øvrigt er jeg ikke blevet bedt om at reklamere for hverken den ene eller den anden zoologiske have. Jeg er bare så glad for, at vi havde en god tur til Givskud, og at vi endelig fik udnyttet, at vi faktisk har fri entré dertil en gang om året. 
   

Ingen kommentarer:

Send en kommentar