søndag den 23. februar 2014

Det er nu faktisk ret sejt med en politibil rundt om benet ...

Min overlocker driller! (Eller også er det bare mig, der har stirret mig totalt blind på et eller andet, jeg lige skal gøre, for at den kører som smurt igen).

Det nye kamera, som faktisk ikke er så nyt længere, driller! (Eller også er det bare mig, der snart skulle se at få lært at bruge det rigtigt).

Solen skinner, fuglene kvidrer, og datteren har sovet i to timer, hvilket er ret usædvanligt, og sønnen gav mig sytid, fordi han gerne ville have et par nye bukser! (Eller også var det mig selv, der foreslog, at sønnen gerne ville have, at bukserne skulle syes i dag, men det er i hvert fald ganske vist, at solen skinner, fuglene kvidrer, og jeg har syet et par bukser, imens sønnen legede ved siden af, og datteren tog en lang lur i barnevognen).

Se nu bare her! 
To par bukser med motiver fra "Sesame Street".

Resten af motiverne.
Sønnen, der er den glade modtager af det nye par bukser, og som ikke vil prøve dem på i dag, insisterede på, at de skulle fotograferes sammen med de nu gamle "brandbilbukser".
De nye "politibilbukser" ...
 De nye "politibilbukser" måtte dog gerne fotograferes for sig.
... med en figur fra "Sesame Street".
Efter eget valg fik han nemlig en lap på bukserne med en politibil og en figur fra "Sesame Street", som vi dog ikke kender (endnu). Det var politibilen, der skulle køre rundt om benet, fordi den er sej, så politimanden måtte vige pladsen og blive placeret bag på benet. 
   Sønnen glæder sig til at prøve bukserne i morgen, men moren kunne egentlig godt tænke sig, at han prøvede dem i dag ... Heldigvis ved jeg, at "brandbilbukserne" er et hit, og at "politibilbukserne" er et endnu større hit og længe ønsket, og da de er syet efter samme mønster fra Minikrea, skal begge par nok blive brugt. Jeg har i hvert fald allerede nået at vaske de røde "brandbilbukser" adskillige gange.
   Og hvor er det dog skønt, at solen skinner! God søndag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar