lørdag den 1. februar 2014

Sokkekurven

I vores entré har vi en sokkekurv med sokker i forskellige størrelser, som vores gæster kan låne, imens de besøger os. Der er sokker med og uden hæl, og der er sokker i forskellige farver og mønstre, og alle sokkerne er strikket af restegarn med det formål, at de skal være varme, og at jeg skal hygge mig med at strikke dem. Nogle af dem er helt ensfarvede, mens andre sokker er mere farverige end pæne. Alt i alt er indholdet i sokkekurven temmelig blandet, men lige pludselig synes jeg, at indholdet ser lidt slidt ud, og samtidig er jeg i strikkehumør, så jeg skal snart have gang i strikkepindene igen.
Vores sokkekurv med lånesokker til gæster.
På pindene er der allerede slået op til et par spiralsokker af en rest Eskimogarn fra Drops.
En halv sok strikket i Eskimogarn fra Drops.
Jeg kan godt li' at gå rundt i tykke sokker herhjemme, og selvom jeg har nogle ganske udmærkede klipklappere som sutsko, foretrækker jeg at gå rundt på strømpefødder. Tykke strømpefødder, vel at mærke, så jeg ikke fryser. 
   Jeg er god til at få ét projekt færdigt ad gangen, men i perioder har jeg gang i flere ting på én gang, fordi jeg veksler mellem at strikke noget på hhv. tykke og tynde pinde. Jeg nyder, at det går hurtigt, når jeg strikker på de tykke pinde, men jeg sætter også pris på den karakter det strikkede arbejde får, når det er strikket på tynde pinde.
Strømper str. 28-29 til sønnen strikket på pind 2,5.
Når jeg har strikket nogle flere tykke sokker til sokkekurven, er det måske ved at være tid til at strikke strømper igen. Meget gerne i noget sjovt garn, der skifter farve undervejs. Eller måske skal jeg først strikke en rød hue til kæresten. Det har han i hvert fald snakket om. En varm, rød hue. Foreløbig strikker jeg i hvert fald til sokkekurven, og så må jeg se, hvad garnbeholdningen - og tiden (eller mangel på samme!) - giver mulighed for.

1 kommentar:

  1. Det er da bare den skønneste og hyggeligste idé at have en kurv stående med sokker til gæsterne! Det må også få gæsterne til at føle sig meget velkomne... det er tit at jeg må spørge efter varme sokker når jeg er ude og på en måde føler man lidt at man trænger sig på... både fordi man indirekte gør opmærksom på at man synes der er fodkoldt, men også fordi man aldrig ved om folk egentlig har lyst til at dele sokker med én....... jeg ville elske at sokkerne bare stod klar og var beregnet til mig... hihi :)

    SvarSlet