mandag den 2. februar 2015

Giveaway: Snitmønster (Minikrea 30302 Smal buks) foræres væk

Giveaway! Snitmønster (Minikrea 30302)
Jeg har kigget i min samling af snitmønstre og er kommet frem til, at jeg ikke selv hverken bruger eller har brug for Minikreas mønster på smalle bukser til børn. Egentlig synes jeg, at de smalle bukser er rigtig fine, men de sidder bare ikke så godt på mine børn, medmindre jeg ændrer lidt i mønstret og tilføjer ekstra vidde - og så kan jeg jo lige så godt sy efter et andet mønster.
   Derfor vil jeg gerne forære det væk til en, der kunne have glæde af det. Måske er det dig? 
   Skriv en kommentar til dette indlæg, hvis du kunne være interesseret i at overtage mit snitmønster (Minikrea 30302 Smal buks), der i øvrigt ser ud som nyt. Mandag den 9. februar trækker jeg lod blandt dem, der har skrevet en kommentar til dette indlæg. Vinderen får direkte besked, hvis der i kommentaren står et blognavn eller en mailadresse, jeg kan kontakte vinderen på.

(Dette indlæg er ikke sponseret af Minikrea. Jeg har ganske enkelt bare valgt at forære mit snitmønster væk, fordi det er synd, at det ligger urørt hjemme hos mig, når nu en anden kunne have glæde af det).

5 kommentarer:

 1. Hvor fint! Jeg har længe forsøgt at finde det rigtige mønster til min dreng. Han passer nemlig ikke de løse bukse-modeller. Håber jeg kan være heldig og prøve det her. :)

  SvarSlet
 2. Jeg har mønstret til de 0.3årige og de passer rigtig fint til Casper.. Så jeg vil gerne vinde dette mønster så jeg er klar til de næste størrelser..

  Synes det er fantastisk med sådan en give away.. Giv glæde videre i stedet for at smide ud :-)

  SvarSlet
 3. Jeg melder mig også til flokken der gerne vil vinde :) vh Pia

  SvarSlet
 4. Ville elske at vinde dette sæt - Minikrea er bare lækkert!

  SvarSlet
 5. Jeg vil elske at modtage dette mønster da jeg syr - strikker og hækler til min egen julehjælp indsamling på 3. år nu. Jeg syr primært til børnene så dette mønster vil være helt fænomenalt at vinde for mit vedkommende da det kan være dyrt at investere i mønstre hvis man skal kunne dække de fleste aldre - og begge køn <3
  kh June
  jusp@hotmail.dk

  SvarSlet