søndag den 25. august 2013

Hurra! Der er æbler på træet!

Ih, altså! Så har vi endelig fået en masse æbler på vores to æbletræer. Eller ... det vil sige ... på det ene træ er der nu fem æbler tilbage, og der har vel været tolv-femten æbler på det for nogle dage siden ... Der må være nogen på matriklen, der har været på æblerov, men det er dem vel undt, selvom jeg godt kunne unde dem, at æblerne var helt modne, før de blev plukket og spist. Heldigvis er der stadig en del flere frugter på det andet æbletræ.
Æbler (Elstar) på vores æbletræ!
For flere år siden købte vi to æbletræer til haven, nemlig Elstar og Discovery, men i de første par år, kom der ikke rigtig noget udbytte. På et tidspunkt flyttede jeg æbletræerne, og det viste sig, at være rigtig godt, for nu er de begyndt at give frugt. (Om den nye placering af træerne har en indvirkning på det, ved jeg ikke, men jeg tror det. Træerne får i hvert fald mere lys nu.) 
   Vi købte også to blommetræer, Kirkes og Victoria, men de har ikke givet blommer i år. Til gengæld har de haft masser af blomster, så måske er bierne bare fløjet udenom, men så kan det jo være, at de kigger forbi næste år. (Man har jo lov at håbe!) Vi er absolut amatører, når det drejer sig om frugttræer, men vi gør os vores erfaringer, og efterhånden er der også mere og mere i haven, der lykkes for os. Fx går det ganske godt med vores squash, som vi stadig kan høste en del af, så vi skal helt sikkert have squash igen næste år!
   Solen skinner, og jeg skal ud at nyde det gode vejr sammen med sønnen og kæresten. God søndag til alle!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar