lørdag den 31. august 2013

Ænder, fasaner og sorte svaner

I formiddags tog vi en tur over til andedammen for at se ænderne og de sorte svaner. Sønnen kom der ofte, da han gik i dagpleje, og i dag var så første gang, vi var der, efter han er startet i børnehave. Han var glad for at komme derhen igen.
Ved siden af andedammen er der to lange borde-/bænkesæt, hvor man kan spise sin medbragte mad, og lige ved siden af er der fem volierer med nogle meget smukke fasaner. Vi havde ikke taget madpakker med, for vi skulle jo bare være der ganske kort, men vi fik set de smukke fugle både i dammen og i voliererne. Tænk, at der ligger sådan en perle på Nordfyn! Det kan man takke de frivillige kræfter bag Otterup Andedamslaug for, for det er dem, der tager sig af fuglene og holder pladsen ved lige, så besøgende som os kan få glæde af stedet. 
 
Vi nød i hvert fald at være der, og det var faktisk ikke helt nemt at få den knap tre-årige med hjem igen. Han ville gerne være der hele dagen og var ganske ligeglad med, at vi skulle hjem at spise frokost. Heldigvis bor vi i nærheden, så vi kan snart komme forbi igen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar