mandag den 16. september 2013

Pigebluse

Pigebluse str. 104.

Denne bluse har jeg syet til en sød pige, jeg kender, der snart har fødselsdag. Blusen er en del af mit "brug resterne, før der må købes mere stof"-projekt, og nu har jeg heller ikke mere af hverken det orange ribstof, som jeg har brugt til halsrib, eller det blomstrede stof, jeg har brugt til ærmerne.
   Det orange stof, jeg har brugt til for- og bagstykke, har jeg også brugt til en ensfarvet ammebluse i samme model, som jeg tidligere har skrevet om. Det er rart at få noget fra hånden, inden babyen kommer, og det er rart at få ryddet ud i gemmerne (så der snart er plads til nye stofindkøb). 
   Jeg øvede fløjteetuder i morges, jeg har været aktiv ved symaskinen, og i eftermiddag skal jeg lege med togbane sammen med sønnen. Det er en god dag, som skal nydes.
   Jeg glæder mig, til babyen melder sin ankomst, men jeg har det godt, så jeg går ud fra, at babyen også har det godt, og så må det jo være i orden, at det er ved at være fem dage siden termin, selvom jeg er ved at være utålmodig. God dag til alle!

2 kommentarer: