fredag den 17. januar 2020

Endelig fandt vi den gule klods!

Den knap etårige og jeg er alene hjemme. I morges var vi med de to ældre søskende til øjenlægen, og da vi havde kørt dem i skole derefter, tog vi hjem for at have formiddagen sammen, inden de andre kommer hjem. Efter yngstesønnens morgenlur har vi nu indtaget stuen, hvor vi leger med klodser og bolde, puttekasser og giraffer. 
   Og ikke nok med, at vi hygger os sammen; vi har også fundet den gule klods (se forrest i billedet), der var blevet væk! Det var dejligt, for nu er der igen to koldser i hver farve til puttekassen, der har form som og er malet som en lade. Det er den samme puttekasse, som de to store børn også har leget med, og den er stadig et hit, når der kommer små børn på besøg i vores hjem. Jeg glæder mig over, at legetøjet kan bruges igen og igen, og at flere har haft glæde af det, og at flere vil få glæde af det. Enten hbis de besøger os, eller hvis vi giver der videre. Har I også legetøj, der stadig hitter efter mange år på bagen?

Tak, fordi du læste med! Hav en skøn dag.

2 kommentarer:

  1. Det så hyggeligt med de stunder og bare med at nyde. De kære børn bliver store alt for hurtigt.
    Trælegetøjet og duplo/Lego er gået i arv fra barn til barn herhjemme og leget med rigtigt meget.
    Dejlig weekend til Jer😊

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak, og i lige måde.😊 Dejligt, I også har legetøj, der går i arv.

      Slet

Vi nyder at have sommerferie

Det blæser, det er gråvejr, og vi har allerede spist nybagte boller og drukket varm kakao i dag. Man skulle tro, der var tale om...